Gespecialiseerd in badjassen voor dames!

Een van de vele manieren om heerlijk te ontspannen is een het brengen van een bezoekje aan de sauna of een wellnesscentre. Even de boel de boel laten. Geen werkstress, deadlines of gedoe met de kinderen: écht even tijd voor jezelf. Maar wat trek je aan tijdens een saunabezoek als je niet helemaal naakt wil zijn? Daarvoor is de saunabadjas voor dames uitgevonden. De perfecte saunabadjas zorgt ervoor dat je lichaam niet teveel opwarmt of afkoelt in en buiten de sauna. De saunabadjas is speciaal ontwikkeld om je lichaam op de juiste temperatuur te houden. In de sauna én tussen de saunarondjes door.

Tussendoor even relaxen in de jacuzzi, een douche nemen of een paar baantjes trekken? Geen probleem. Trek daarna je saunabadjas weer aan en je bent binnen no-time opgedroogd door het absorberende vermogen van het katoen. Naast deze fijne eigenschappen van de saunabadjas, zijn de modellen en designs van deze badjassen tegenwoordig ook erg veelzijdig. Of je nu op zoek bent naar een model in een opvallende trendkleur, een saunabadjas met je initialen erop of een klassiek exemplaar: je vindt het allemaal eenvoudig online.

Saunabadjassen voor alle dames

Niet iedere badjas is even geschikt om in de sauna te dragen. Een badjas van fleece is bijvoorbeeld veel te warm en te weinig luchtdoorlatend. Saunabadjassen voor dames zijn speciaal voor gebruik in en om de sauna ontworpen. De stof is aangepast op de wisselende, overwegend warme temperaturen en de opname van veel vocht. Tijdens een bezoek aan de sauna zweet je namelijk meer dan in minder warme situaties. Ook wissel je saunarondjes waarschijnlijk af met douches en dompelbaden. Het is dan fijn om daarna een badjas aan te kunnen trekken die overtollig vocht absorbeert.

Aangezien een saunabadjas blootgesteld wordt aan warme temperaturen, moet een dergelijke badjas aan een aantal eisen voldoen. Zo moet de stof dus voldoende luchtdoorlatend en absorberend zijn. Daarnaast is het mooi meegenomen als een saunabadjas er leuk uitziet. Saunabadjassen zijn er voor alle dames. Daarom zijn deze badjassen in verschillende maten, lengten, kleuren en printjes verkrijgbaar. Zo heb je de keuze uit een lange of korter modelletje. Daarnaast worden er ook saunabadjassen op kuitlengte gemaakt. In onze partnerwebshops vind je bovendien een grote selectie van saunabadjassen in alle denkbare kleuren.

Doorgaans kom je in de sauna veel doorsnee, witte badjassen tegen. De laatste tijd komt hier echter steeds meer verandering in. Meer en meer dames kiezen ervoor een model in een felle, opvallende trendkleur te dragen. Zo gaan we steeds minder op in de massa. Ook kun je een saunabadjas natuurlijk laten bedrukken of borduren, bijvoorbeeld met je initialen of je naam. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je jouw bedrijfsnaam natuurlijk ook op een saunabadjas laten borduren. Zo maak je zelfs in het wellnesscentre nog een beetje reclame voor je eigen onderneming!

Saunabadjassen in heerlijke stofjes

Saunabadjassen zijn meestal van katoen gemaakt, of van een fijne materialenmix. Maar ook daarbinnen bestaan veel variaties. Wat al deze heerlijke stofjes gemeen hebben is dat ze zich aanpassen aan jouw lichaamstemperatuur. Daarnaast zijn al deze stofjes sneldrogend en bovenal lief voor je huid. Neem bijvoorbeeld badjassen van wafelkatoen of van bamboe katoen. Deze hebben uitstekende eigenschappen voor gebruik in de sauna en geven je tegelijkertijd een hippe en enigszins chique uitstraling. Zo kun je eindeloos variëren en zit je niet langer vast aan de standaard witte saunabadjas.

Badjassen van bamboe katoen zijn daarnaast ontzettend duurzaam en geschikt voor alle huidtypen. Heb je last van psoriasis, eczeem of andere huidaandoeningen? Dan biedt een badjas van bamboe katoen uitkomst. De stof droogt razendsnel, waardoor er geen zweet op je huid achterblijft. Dat kan namelijk voor irritatie zorgen. Daarnaast is bamboe katoen antibacterieel. Wafelkatoen, ook wel wafelstof genoemd, is katoen dat op een speciale manier geweven is. Zo ontstaat er een dunne badjas die aan alle eisen voldoet om de ideale saunabadjas te zijn. Deze badjassen zijn erg geliefd onder saunabezoekers vanwege hun ietwat traditionele uitstraling en fijne eigenschappen!

Saunabadjas online kopen?

Online een saunabadjas kopen is tegenwoordig heel eenvoudig. Jouw perfecte exemplaar bestel je snel en simpel via badjasdames.nl. Zelf verkopen wij geen badjassen, maar we verwijzen je door naar de allerbeste Nederlandse websites die saunabadjassen verkopen tegen een scherpe prijs. Daarnaast hechten we veel waarde aan de kwaliteit van de badjassen. Daarom verwijzen we slechts naar een aantal online speciaalzaken door. Webwinkels waarvan we weten dat ze topkwaliteit leveren. Deze webshops hebben een grote collectie van damesbadjassen in alle mogelijke modellen, materialen, ontwerpen en kleuren. Doordat hun assortiment zo breed is, zit er altijd wel een saunabadjas voor je bij.

Verder zijn de badjaswebwinkels overzichtelijk. Hierdoor verloopt het uitzoeken van een saunabadjas voor dames net even iets vlotter. Je bestelt snel en eenvoudig de saunabadjas naar keuze en betaalt vervolgens in een veilige internetomgeving. Ook prettig is dat je op ieder moment van de dag een damesbadjas kunt bestellen. Je hoeft er de deur niet meer voor uit, op naar het warenhuis waar de badjassen in een donker hoekje stof hangen te vangen. De saunabadjas wordt namelijk bij je thuis bezorgd.

Mocht de saunabadjas toch niet helemaal aan je eisen voldoen, kun je hem altijd omruilen voor een ander exemplaar. Je kunt er ook voor kiezen de badjas retour te sturen. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort op je rekening. Heb je verder nog vragen over de verschillende producten die de webwinkels verkopen? Neem dan gerust contact met hen op. Zij zijn er voor je om je vragen te beantwoorden of je te adviseren over het online kopen van een saunabadjas.